Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
balkon ideeën

Balkonkeuringen.nl

Balkonkeuringen.nl keurt uitkragende balkons boven de openbare ruimte in de regio “groot” Amsterdam. Wij verzorgen een uitvoerige inspectie, door middel van een beproeving met testlast. Er is dus direct duidelijkheid over de veiligheid van het gekeurde balkon.

Klik op het logo voor meer informatie of bekijk de PDF.
Balkonie

Nadat uw balkon door ons hersteld is zult u er ook meer gebruik van willen maken. Op een balkon is namelijk meer mogelijk dan u denkt. Om u te inspireren verwijzen wij u graag door naar de mensen achter De Balkonie.

Hun motto
Wij willen jou met De Balkonie inspireren tot het creëren van je eigen plekje buiten. Waar je op je balkon je dag overdenkt, leest, luistert naar muziek of waar je met vrienden onder het genot van een glaasje over het leven filosofeert. Waar je ‘s morgens je eerste kopje koffie drinkt en de stad ziet ontwaken en ‘s avonds de laatste lichtjes uit ziet gaan.

Klik op het logo voor meer informatie.
Upperbloom

Voor een vast bedrag per maand verzorgen onze balkoniers jouw balkon. Stel jouw balkonset samen en laat je verrassen door het effect van bloemen en planten op jouw balkon. Verandert het seizoen, dan verandert jouw balkon mee. Jij krijgt van ons namelijk ook plantenwissels; in zowel het voorjaar als het najaar komen we planten bezorgen die passen bij het seizoen.

Klik op het logo voor meer informatie.